30 dkg száraz tészta
1 mokk k só
1 kg búrgonya szűken
1 fej vöröshagyma
1 evk örölt piros paprika
3 csípet örölt borss
1 dl étolaj
Egy három literes lábasban forráskor bele tesszük a száraz tésztát, a sót és kevergetve puhára főzzük,és hideg vízzel le öblítjük,és egy tálba tesszük,a burgonyát meg hámozzuk apróra vágjuk,és puhára főzzük,és le szűrjük,és burgonya törővel össze törjük,és a vöröshagymát az étolajban apróra vágva pirosra dinszteljük,és ekkor hozzá adjuk a kanál örölt piros paprikát,el keverjük,és rá öntjük a tésztánkra,és a burgonyát is rá tesszük,és kevergetjük lasan még egyforma lesz a tésztánk mindenhól,és meg hintjük három csípet örölt borssal,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.