Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Cékla savanyúság befőzőautomatával

felvitel dátuma: 2017-04-19 11:56:48       mai nézettség: 1       nézettség: 1228
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:
Hozzávalók:
  • cékla
  • alaplé
Üvegenként (7,2 dl):
  • 4 tk egész kömény
  • 1 db babérlevél
Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:
Elkészítés:
 
 
 
 
A céklát megmossuk, nyersen megpucoljuk, majd kb. 1 cm-es szeletekre vagdaljuk.
 
A tisztára mosott üvegekbe beletesszük a fűszereket, majd az üveg nyakáig megtöltjük a nyers, felszeletelt céklával.
Felöntjük szintén csak nyakig az alaplével.
Üvegeket lezárjuk és ellenőrizzük, az uborkánál leírt módszerrel.
 
 
 
 
 
Betesszük a céklával töltött üvegeket az automatába.
 
Kochen fokozaton, 120 percig dunsztoljuk.
Mikor elkészült azonnal kiszedjük a gépből, és megint a fejre állítás következik.
Ha készen vagyunk ez is mehet a polcra.
Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/2016/06/savanyusagok-tartositoszerek-nelkul.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.