nagyon jól néz ki én is megsütöm a páromnak
Hozzávalók:
Piskótához:
8 db tojás
25 dkg cukor
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
Krémhez:
1 csomag gesztenye massza
1 csomag tejszínízű habpor
3 dcl tej
3 evőkanál liszt
5 dkg cukor
kis rumaroma
Cicikhez: fél kg darált háztartási keksz, 4 dkg kakaópor, kis cukor, kis rumaroma és tej a gyúráshoz.
Ebből két cicit formáztam.
Borításhoz: fondant: 6 evőkanál víz, 1 evőkanál zselatin, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál margarin, és annyi porcukor amennyit felvesz kb. 70-80 dkg
elkészítése: piskótát egy szív tortaformába megsütöttem,
kettévágtam megtöltöttem a gesztenyés krémmel,
(1, 5 dcl tejet 3 kanál liszttel felfőztem, 5 dkg cukorral kis rum aromával, ehhez hozzákevertem a gesztenye masszát és a tejszín felét, a másik felét meghagytam a díszítéshez.)
ráhelyeztem a ciciket amiket előzőleg 3 felé vágtam és megtöltettem a gesztenyés krémmel.
Majd a fondanttal borítottam és díszítettem.
Hozzávalók:
Piskótához:
8 db tojás
25 dkg cukor
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
Krémhez:
1 csomag gesztenye massza
1 csomag tejszínízű habpor
3 dcl tej
3 evőkanál liszt
5 dkg cukor
kis rumaroma
Cicikhez: fél kg darált háztartási keksz, 4 dkg kakaópor, kis cukor, kis rumaroma és tej a gyúráshoz.
Ebből két cicit formáztam.
Borításhoz: fondant: 6 evőkanál víz, 1 evőkanál zselatin, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál margarin, és annyi porcukor amennyit felvesz kb. 70-80 dkg
elkészítése: piskótát egy szív tortaformába megsütöttem,
kettévágtam megtöltöttem a gesztenyés krémmel,
(1, 5 dcl tejet 3 kanál liszttel felfőztem, 5 dkg cukorral kis rum aromával, ehhez hozzákevertem a gesztenye masszát és a tejszín felét, a másik felét meghagytam a díszítéshez.)
ráhelyeztem a ciciket amiket előzőleg 3 felé vágtam és megtöltettem a gesztenyés krémmel.
Majd a fondanttal borítottam és díszítettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.