Hozzávalók: 3 X 4 tojásból piskótát sütünk
Krém: 3 vaníliás puding, 2 dl citrom kicsavart leve,2 dl víz 25 dkg ráma cukor ízlés szerint,olvasztott csokoládé a díszítéshe
tojás sárgát, 8 dkg porcukorral habosra keverünk,majd 4 EK lisztet hozzá adunk ezt
3 x kell elkészíteni
Krém:
A rámát porcukrot habosra keverni, a pudingot, vízzel és a citromlével meg főzni, kihűteni és a kettőt kihabosítani.
A piskótát egy csíkon megkeni krémmel, majd elvágni, és ezt a műveletet addig csinálni míg elfogy a piskóta. Majd csokival díszíteni és kisdarabokra szeletelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.