3 ek cukor
10 dkg Rama
6 dl tej
1/2 l növényi tejszín
1 cs habfixáló
1 nagy tejföl
41 dkg babapiskóta
1 citrom reszelt héja és leve
vaníliás-cukros tej
A tejszínt, a cukrot és a habfixálót 10 perc alatt kemény habbá verem. Hozzáadom a tejfölt,
a citrom levét és reszelt héját, az olvasztott Ramát, majd kikeverem. A piskóta felét
vaníliás-cukros tejbe beáztatom pár percre, majd egy tál, vagy tortaforma aljára rakom.
Erre rákenem a krém felét és ismét vaníliás-tejbe áztatott piskóta következik és a krém
második felét is rákenem. Tortadarával díszítem és hűtőben pár órát hűtőm, majd tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.