Idén két változatban készítettem a csalamádét.
A második változat csupán annyiban különbözik a leírt recepttől, hogy abba nem került káposzta, hanem a többi hozzá valóból azzal az 1,5 kg-nyi mennyiséggel, arányosan elosztva több került leszelésre.
Legyalulom a hozzávalókat, belekeverem a fűszereket, tartósítókat. 1 napig állni hagyom, többször átkeverem.
Másnap üvegekbe rakom.
Mindegyiket 5 percre fejre állítom, majd visszafordítom, és végleges helyükre teszem a csalamádékat.
Aki szereti, tehet közé erős paprikát is.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.