1 csomag császár-szalonna-szelet
fél kg csirkemell filé
fél pohár tejföl
só
pirospaprika
liszt
sajt
A csirkemellszeleteket kissé kikloppfoljuk sózzuk, beleforgatjuk lisztbe, mindkét oldalát megsütjük egy kis olajon.
Császárszalonna szeletekre fektetjük őket.
A tejfőlt sóval, pirospaprikàval összekeverjük, megkenjük vele a húsokat, és feltekerjük a szalonnával együtt.
Jénai tálba fektetjük a tekercseket, tetejükre egy vékony csik sajtot teszünk, és lefedve sütőpapírral süssük.
Utána levesszük a sütőpapírt , és kissé megpìrítjuk.
Sült krumplival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.