Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Magyar » Cserépben sült mustáros lapocka

felvitel dátuma: 2015-08-11 18:52:27       mai nézettség: 1       nézettség: 1983
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg lapocka,ízlés szerint,,bors,majoránna,örölt kömény,fűszerkeverék,fokhagyma,hagyma,

Előkészületi idő: 12 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A lapockát 4 felé vágom.Be dörzsölöm a fűszerekkel,be kennem mustáral.És 12 órát állni hagyom.Sütés ellött a cserép edényt minimum fél óráig hideg vízben áztattom a fedelét is.A húst bele teszem  öntöm a páclevet.Rá szeletelem a paprikát,hagymát,fokhagymát.(bármilyen zöldség féle mehet ).A tetejét teszem és hideg sütőbe teszem.Be kapcsolom a sütőt.30-35 perc után meg nézem.Ha a hús puha le veszem a tetőt.És pirítok a húsra

Szakács: MARGIT


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.