Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Cseresznye kopmpót

felvitel dátuma: 2013-06-27 14:08:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1363
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók: kb. két kiló cseresznye, ahány üveg, annyiszor négykanál cukor, és a tetejére benzonát.

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Elkészítés: a csresznyét megmossuk, kimagozzuk, és üvegekbe tesszük. Az üvegek tetejére 4 evőkanál cukrot teszünk. Ahány üveg, annyiszor 4 kanál cukor. Felötjük vizzel, és egy fezékba összehajtva teszünk egy konyharuhát,.Rátesszük az üvegeket, és annyi vizet teszünk a fazékba, hogy az üvegek nyakáig érjen. Lassu tűznél felforraljuk, maj 10 perc forrás után kivesszük, és száraz dunsztba tesszük.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.