25 dkg meghámozott csicsóka
1 db közepes zellergumó
1 db alma
1 db közepes hagyma apró kockára vágva
1 evőkanál kókuszzsír
5 dl húsveves
1 dl fehérbor
1 csapott mokkáskanál fehérbors
2 evőkanál tejfel vagy tejszin
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
só
A kókuszzsírban üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a feldarabolt csicsókát, zellert és almát.
Aláöntjük az 1 dl fehérbort és lefedve , lassan puhára pároljuk a zöldségeket. majd hozzáöntjük a húslevest és még egy fél liter vizet. Felfővés után botmixerrel simára keverjük. A tejfelt elkeverjük egy kis vízzel, és a leveshez öntjük, rászórjuk a petrezselyemzöldet, egyet forraljuk és lehet tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.