Nagyon guszta :-)
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg sertéscomb
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg füstölt sonka
2 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
só
őrölt fekete bors
1 kanál paradicsompüré
Előkészítés: A sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk amíg a hús megpuhul. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá de csak rövid lében pároljuk ne főzzük. Rátesszük a sonkát és a zöldborsót majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről. Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.