Holnap elkészítem,most megyek és bepácolom.Pont ma vettem szárnyakat és rántani akartam,nézegettem recepteket és rátaláltam erre,ami nagyon megtetszett.Köszönöm.
1 kg csirkeszárny
2 db chili paprika vagy chili por
3-4 gerezd fokhagyma
4 dl tej
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
chili por
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A szárnyak végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A chili paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, fokhagymával, chili porral vagy az apróra vágott paprikával. Ráöntjük a tejet és hűtőben egy napig pácoljuk.
Elkészítés: A szárnyakat a hagyományos módon bepanírozzuk, annyi változtatással, hogy a lisztbe keverünk 1 kk. chili port. Bő olajban kisütjük. Köretnek rizi-bizit készítettem hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.