Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Csirke raguleves levél tésztéval

felvitel dátuma: 2011-02-08 13:12:17       mai nézettség: 1       nézettség: 2642
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

csirkehús: 80 dkg
vegyes zöldség: 40 dkg
zeller: 5 dkg
bors: pár egész szem
vöröshagyma: 1 fej
karalábé: 1 db
zöldborsó: 20 dkg
só, ételízesítő: ízlés szerint
levél tészta: 5 dkg

 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:
A húst tisztítás után kockára vágjuk, majd hideg vízben feltesszük főzni, kb 2 és fél liter vizben.
Lehabozzuk ha felforrt.
Amikor majdnem mefőtt a hús beletesszük a kockára vágott zöldséget, zöldborsót.
Lassan forraljuk, míg a hús és a zöldborsó is megpuhul. Hagymát kivesszük, tésztát belefőzzük.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.