Egy újabb remekmű!El se tudtam képzelni pékné módra!Nagyon egyszerű csak össze kell rakni és kész!
8 db csirkecomb
1,5 kg burgonya
4 fej vöröshagyma
1 cs újhagyma
só
cayenne bors
chili paprika
ételízesítő
szárnyas fűszer
őrölt kömény
Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A vöröshagymákat négybe az újhagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal,ételízesítővel,szárnyas fűszerrel,köménnyel,paprika pehellyel fűszerezzük. A burgonyát enyhén sózzuk,fűszerezzük és összekeverjük az apróra vágott újhagymával. A fűszeres burgonyát tepsibe terítjük és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a négybe vágott vöröshagymákat. Előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.