4 db egész csirkecomb
1 kg savanyú káposzta
10 dkg kockázott bacon
1 fej vöröshagyma
só
bors
A szalonnát kevés zsiradékon megpirítom rádobom a vékony szeletekre vágott hagymát és üvegesre sütöm, majd hozzáadom a lecsepegtetett savanyú káposztát, sózom, borsozom és alaposan összeforgatom.
Tepsibe terítem a káposztás keveréket.
A csirkecombokat sózom, borsozom, majd a szalonnás-káposztás keverék tetejére teszem őket, befedem és légkeveréses sütőben 200 fokon kb 45 perc alatt készre sütöm.
Burgonyapürével kínáltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.