Hozzávalók:
6 db csirkecomb
3-4 szál sárgarépa
1 fej lila hagyma
1 fej vöröshagyma
3-4 szál újhagyma
2 db kápia paprika
2 db hegyes erős paprika
3-4 szem gomba
8-10 szem koktél paradicsom
1 tk. szárnyas fűszerkeverék
1 mk. őrölt bors
1 csipet őrölt kömény
1 csipet cayenne-i bors
só ízlés szerint
5 cl olíva olaj
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olíva olajjal és bedörzsöljük vele a csirkecombokat.
A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a combokat, kb. egy deciliter vizet vagy bort öntünk alá és alufóliával lefóliázzuk.
A tepsit sütőbe tesszük és közepes lángon egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült zöldségeket és párolt brokkolit tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.