1 bögre rizs (3dl)
1 ek étolaj
1 tk ételízesítő
1 csipet bors
2 bögre víz
50 dkg csirkemáj
20 dkg zöldborsó
1 szál sárgarépa felaprítva
1 ek étolaj
1 ek vaj
1 közepes vöröshagyma
1 ek aprított petrezselyem zöldje
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
15 dkg reszelt sajt
1 tk házi paprikakrém
A megmosott az ét olajon megpirítottam, egy kis borsot és ételízesítőt szórtam rá, majd 2 bögre forró vízzel felengedtem, kevergettem. Fedőt tettem rá, majd előmelegített forró sütőben hagytam, míg a rizs teljesen megduzzad (a sütőt kikapcsoltam).
Vajon a borsót, a felaprított sárgarépát és petrezselyemzöldet megpároltam.
Az étolajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteltem, a feldarabolt májat rátettem, borsoztam, puhára sütöttem, a végén só helyett házi paprikakrémmel ízesítettem.
Mindezeket összekevertem.
Tányérra szedtem, reszelt sajttal megszórtam, és mikróban a sajtot ráolvasztottam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.