Nagyon mutatós és finom, szeretem!!!!!!!!!
1-2 darab kisebb sárgarépa
1-2 szál újhagyma
30dkg csirkemáj
10dkg gépsonka
2-3 ek -paradicsompüré
sajt
babér,tárkony,só,bors,olaj
tészta (masni vagy penne)
A tésztát feltesszük főni.Egy mély serpenyőben kevés olajon az apró kockára vágott répát elkezdjük párolni,majd hozzátesszük a karikára vágott hagymát.A májat felkockázzuk a serpenyőbe tesszük és hozzáadjuk a fűszereket és megfőzzük. A gépsonkát felcsíkozzuk és az ételhez adjuk.Kivesszük a babérlevelet (eddirge már kiengedte az ízét).Teszünk az egészhez 1-3 kanál paradicsompürét ízlés szerint,majd összefőzzük. A kész ragura borítjuk a kifőtt tésztát majd összekeverjük,végül megszórjuk reszelt sajttal.
( Bella Napoli receptje nyomán)
Nagyon mutatós és finom, szeretem!!!!!!!!!
nagyon guszta még soha nem készítettem így a májat
Nagyon fincsi lehet!!!
Köszönöm szépen!Még én sem készítettem így májat.Ezt egy helyi pizzéria olasz séfjének receptje alapján készítettem,kis módosítással. A tészták engem általában kevés időre laktatnak el,de ezzel majdnem estig kibírtam!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.