Hozzávalók:
4 szelet 2,5 cm cson tnélkül karaj, só a húshoz, 35 dkg csirkemáj,3 db újhagyma, 2 ek olaj, 4 szelet trappista sajt, 1 teáskanál majoránna, 1 mokkáskanál őrölt bors, SÓ NEM KELL A MÁJRA! 2 db tojás, 3 ek liszt, 5 ek zsemlemorzsa, bő olaj a sütéshez.
Elkészítése:
Minden hússzeletet bevágok, (nem kell át vágni ) és ki klofolok, besózom, és piheni hagyom addig míg a tölteléket elkészítem. A hagymát kevés olajon üvegesre pirítom. A csirke májat 4 felé vágom, és ráteszem a hagymára, majoránna, és borssal megszórom és gyorsan fehéredésig kavarom, nem sózom. Hagyom kihűlni ,majd minden hússzeletet megtöltöm a májjal és egy szelet sajtot teszek rá. Felgöngyölöm és hús tűvel meg tűzöm, lisztben, tojásban, zsemlemorzsában, beforgatom és bő olajban kisütöm. Én petrezselymes új burgonyával tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.