Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Csirkemell birsalmával

felvitel dátuma: 2013-11-12 15:50:43       mai nézettség: 1       nézettség: 1386
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és a csirkehúst aranybarnára sütjük benne. Ráöntjük a csirkealaplét, hozzáadjuk a gyömbért, petrezselymet és koriandert, majd félig lefedve 30 percig főzzük. A birsalmákat kimagozzuk, cikkekre vágjuk, majd egy serpenyőben a vajon sütjük, rácsurgatunk egy kis mézet és szép barnára pirítjuk. Ezután a csirkét és a birsalmát egy hőálló edénybe helyezzük, ráöntjük a főzőlét, és lyukacsos fóliával lefedjük úgy, hogy a gőz távozni tudjon.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.