Hát ez egy igazi fejedelmi kaja! Mutatós és nagyon finom, koszi, mentettem!
4 db csirkemell filé
20 dkg csirkemáj
20 dkg gomba
4 szelet sonka
4 szelet trappista sajt
1 fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
grill fűszer
étolaj
2 dl tejföl
Előkészítés:A csirkemelleket oldalról felvágjuk /kinyitjuk/, majd kiklopfoljuk. Grillfűszerrel megszórva pár csepp olajon elősütjük. Ne szárítsuk ki!! A vöröshagymát finomra, a csirkemájat és a gombát kis kockákra vágjuk. Ragut készítünk belőle. Sóval, borssal ízesítjük. Elkészítés:Az elősütött csirkemelleket tepsire helyezzük. Ráhalmozzuk a ragut, majd befedjük egy-egy szelet sonkával és sajttal . Végül mindegyikre teszünk egy-egy kanál tejfölt. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Köretnek salátát készítettem hozzá de más körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.