Nagyon gusztusos!Gratulálok!
+ ek. tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 10dkg reszelt sajttal masszává keverjük.
A húst apróra kockázzuk és a sajtos-tejfölős masszához adjuk.
Az őzgerincformát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával és kibéleljük szalonnával úgy, hogy a szélei kilógjanak a formából.
A húsos masszát kanalazzuk a formába és hajtsuk rá a lelógó szalonnát.
Hosszában a tetejére is tegyünk szalonnacsíkokat, kenjük meg a maradék egy ek. tejfölel, majd szórjuk meg a maradég 5 dkg sajttal.
Előmelegített sütőben, 170 fokon 40 perc után kifordítom és még egy picit sütöm a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.