Szuper!!Imádom!!
Hozzávalók:
1 db filézett csirkemell
25 dkg reszelt sajt
tojás
liszt
só, bors, ételízesítő, fokhagymapor
Elkészítése:
A panírozás ugyanaz, mint a rántott húsnál, csak a prézli helyett sajtba forgatom a szeleteket.
A csirkemellet felszeletelem és befűszerezem az ételízesítővel, a borssal és a fokhagymaporral.
A tojást beleteszem egy tányérba, adok hozzá egy késhegynyi sót, majd egy kicsit felverem.
A hússzeleteket először lisztbe, majd tojásba forgatom, végül a sajtba hempergetem. Egy olajjal, vajjal kikent tepsibe, vagy jénai tálba fektetem, befedem és közepes tűznél 30 percig sütöm, majd a fedelét leszedve, nagy lángon pirosra sütöm.
Hidegen és melegen is tálalható.
Melegen krumplipürével, hidegen salátával kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.