6-8 szelet csirkemell
5 g szárnyas grill fűszekeverék
olaj
1 db kaliforniai paprika
1 db tv paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb kockákra daraboljuk.
Egy tálba olajat öntünk, beleszórjuk a fűszerkeveréket és a húsokat megforgatjuk benne, pácoljuk. (1-2 órára, vagy akár egy éjszára is benne hagyhatjuk)
A paradicsomot paprikát, hagymát kockákra vágjuk.
Váltakozva szúrjuk a nyárspálcára a hozzávalókat.
Tepsiben, elhelyezzük nekem a tepsi nagysága pont a fém nyárs pálca mérete így a két szélén felkapaszkodva elfért. Majd megsütjük eleinte lefedve, hogy a hús megpuhuljon, majd anélkül, hogy piruljon. Körülbelül 30 perc alatt készre sül .Sült krumpli ágyon tálaltam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.