Hozzávalók 4 személyre:
· 4 db csirkemell filé
· 20 dkg natúr krémsajt
· 2-3 gerezd fokhagyma
· 4 szelet sonka
· só
A panírozáshoz:
· 20 dkg finomliszt
· 3 db tojás
· 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
· étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük. Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.