40 dkg csirkemell
Maggi Húsvarázs Ételízesítő
Paradicsom
Koktélparadicsom
Rukkola
Paprika
Uborka vagy bármilyen más zöldség is megteszi
Mártáshoz:
2-3 evőkanál tejföl
Oregáno
Borsikafű
Kakukkfű
A csirkemellet megmossuk és csíkokra vágjuk. Kicsikt kiklopfoljuk és a húsvarázzsal ízesítjük. (ha nincs otthon helyettesíthető sóval, borssal mindenkinek a saját ízlése szerint)
Egy serpenyőbe kevés olivaolajat teszek és beleteszem a csirkéket.
Fokozatosan ,,megsütöm" a serpenyőben.
Kevés vízzel mindig felöntöm.
A csirkemell darabokat sülés alatt párszor megforgatom.
Ha megpuhult a hús,(villát beleköböm)kiveszem a serpenyőből és már sülhet is a következő adag.
A zöldségeket megmosom és feldarabolom.
Ízlés szerint elhelyezem a tányéron.
A tejfölhöz hozááadom a fűszereket és összekeverem.
Ízlésnek megfelelően tálalom.
Jó étvágyat kívánok :)!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.