Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Csirkeragu leves

felvitel dátuma: 2011-09-17 13:49:20       mai nézettség: 1       nézettség: 2473
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

csirkeaprólék(én farhátat, szárnyat, zuzát és szivet használtam)

sárgarépa

gyökér

karalábé

borsó

gomba

tejföl

ételízesítő

őrölt fehérbors

http://www.toldifuszer.hu

leveskocka

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A csirkaaprólékot feltettem főni, mint a sima húsleveshez. Forrás után lehaboztam, és takaréklángon főzni kezdtem ételízesítővel és őrölt fehérborssal megszórva. Mikor a hús már puhult egy kicsit, beletettem mellé a kockára vágott sárgarépát, gyökeret, karalábét. Mikor már ezek is majdnem megfőttek, belekerült a zöldborsó és a gomba, valamint a leveskocka, és még annyi víz, hogy leves sűrűségű legyen. Végül egy pohárnyi tejfölt  felöntve egy kis forró levessel elkevertem és beleöntöttem a többi leveshez, , és miután újra felforrt, elzártam a gázt.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.