( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A húst alaposan megtisztítjuk és felkockázzuk.
A karfiolt apróbb rózsákra szedjük és megmossuk.
A répát a tisztítás után felkarikázzuk.
A csirkemellet kevéske olajon fehéredésig pirítjuk, majd rádobjuk a zöldségeket és azzal együtt még 2-3 percig pirítjuk.
Felöntjük vízzel, majd fűszerezzük az ételízesítővel, sóval, borssal, petrezselyemlevéllel, tárkonnyal.
Addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
A lisztet a tejjel csomómentesre kavarjuk, majd belekanalazzuk a tejfölt.
A forró levesből pár kanállal kivéve felhígítjuk, majd folyamatosan kavargatva a levest, belecsorgatjuk a habarást.
Felforraljuk.
Melegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.