Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
20 dkg ceruza bab
3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
2 fej lila hagyma
só
3-4 gerezd fokhagyma
őrölt bors
1 db chili paprika
5 cl olíva olaj
2 ek. szója szósz
1 ek. thai halszósz /elhagyható/
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.