nekem az a velemenyem mindegyik receptjeidet vegig neztem latom nagyon tehetseges vagy csak igy tovab
25 dkg csirkemell
25 dkg morzsolt kukorica
25 dkg zöldbab
1 cs zöldhagyma
2 dl kefir
Só, Grillfűszer, cukor ízlés szerint
1 db citrom
1 ek mustár
A csirkemellet besózzuk, grillfűszerrel bedörzsöljük és alufóliába csomagolva, a sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük, majd fóliából kibontva hűlni hagyjuk.
A zöldbabot megtisztítjuk, feldaraboljuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük és leszűrjük.
Ezután a húst csíkokra vágjuk, és a főtt kukoricával összekeverjük.
A megmosott zöldjével együtt felszeletelt hagymát hozzáadjuk, megsózzuk, és citromlével meglocsoljuk.
A mustárt a kefirrel elkeverjük, az ízét egy csipetnyi cukorral szelídítjük, és a salátára öntjük.
Jól összekeverjük és egy- két óráig hideg helyen állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.