Ráma, méz, porcukor, tojás, rumaroma, liszt, szódabikarbóna, mogyorókrém, Krémeskrémpor, tejszin, étcsokoládé
Csokis, mogyorós szelet
Tészta: 5 dkg Rámát, 2 kanál mézzel, 15 dkg porcukorral, 1 tojással, + 1 tojássárgájával, fél rumaromával gőz fölött kikeverek, majd 30 dkg lisztet, pici szódabikarbónát keverek bele. 2 lapot sütök belőle.
5 tojásból csokis piskótát sütök, majd mogyorókrémmel megkenem. Feltekerem, és felszeletelem.
Krémeskrémet (üzleti) habosra keverek 8 dl tejjel, két felé osztom.
Az egyik lapra kenem a krémeskrémet, majd 2.5 dl tejszint habbá verek, és rákenem. Kirakom a piskótatekercsekkel. Ismét a krémeskrém következik, majd megint 2.5 dl tejszin habbá verve. Ráteszem a másik lapot, és tetejére olvasztott csokoládét teszek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.