A piskótához
8 db tojás
8 evőkanál cukor
8 evőkanál finomliszt
8 evőkanál víz
fél dl tej
A krémhez
5 dl habtejszín hulala
20 dkg nutella
tetejére
1 tortabebonó
pici olaj
cukor
díszítés igény szerint
A tejszínt keményre felverjük és bele adagolva a nutellát tovább keverjük.
A megsült piskótát ha kihűlt 3 felé vágjuk.
Megtöltjük a krémmel és kívül is bevonjuk.
8.A Tortabevonót cukorral és olajjal felolvasztjuk és még langyosan ráöntjük a tortára.
Tetejét saját elképzelés szerint díszithetjük.
Kicsi unokámnak készítettem 2. szülinapjára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.