Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Csokis szilvalekvár - nutella

felvitel dátuma: 2012-08-25 17:04:07       mai nézettség: 1       nézettség: 4695
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

2 kg szilva

1 kg kristálycukor

2 csomag vaníliás cukor

2 tábla /2x10dkg/ főzőcsoki

1 csomag zselirozó /befőző/ cukor

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A szilvát megmossuk, kimagozzuk és apróra ledaráljuk.

Lábasba rakjuk majd hozzáadjuk a cukrot, csokit és a vaniliás cukrot.  Jól összekeverjük és a forrástól számítva 5 percig főzzük . Ezután hozzákeverjük a befőző cukrot és még 5 percig főzzük. Ezután tisztára mosott száraz üvegekbe rakjuk, lefedjük és száraz dunsztba rakjuk másnapig.

Szakács: Zsuzsa50


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 margit 2017 szeptember 15

Nagyon finom és gyorsan elkészíthető.Köszönöm.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.