Gratulálok!Nagyon szép!!
Hozzàvalok a tésztàhoz :
· 3 db tojàs
· 3 evokanàl cukor
· Fél cs. Sütöpor
· 3e.k. olaj
· 3 e. k. liszt
· 1 cs vanilliàs cukor, vagy egy db vanilin rud kikapart belseje
Hozzàvalok a krémhez :
· 6 tojàs
· 30 dkg cukor
· 2 cs. Vanilliàs cukor
· 37 dkg margarine
· 30 dkg tejcsokolàdé
Elkészités :
A tojàsokat szétvàlasztjuk, a sàrgàba rakjuk a vanilliàs cukrot a sütöport és az olajat. A fehérjébe a cukrot és habbà keverjuk. Amikor szép kemény habot kaptunk, hogy nem esik ki a tàlbol, a sàrgàjàt beleontjuk és épp, hogy a mixerrel osszekeverjuk, majd a lisztet és szintén épp, hogy összekeverjuk a mixerrel!
A krém:
A tojàsokat a cukorral és a vanilliàs cukorral nem lobogo göz fölott, folyamatosan keverve palacsinta tészta sürure fözzük (az a jo, ha egy kissé folyékony àllagu), majd kihütjük. A csokolàdét 10 dkg margarinnal, szintén ngôz felett felolvasztjuk és a maradék margarint egy külön tàlban habosra keverjuk. A hàrom féle masszàt kanalanként összevegyitjük, szép simara keverjük.
Majd eztàn kinek izlése adja, ugy tölti be a tésztàba.
A torta forma nekem 21 cm àtméröjü volt, az adagokat is ehhez mérten szàmoltam ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.