Hozzávalók:
30 dkg darált háztartási keksz
10 dkg margarin
1 csomag 25 dkg-os gesztenyemassza
30-40 g porcukor (ízlés szerint változtatható)
1 tk rum aroma
fél dl tej +pici a mártogatáshoz
1 cs baba piskóta
tetejére és közé
20 dkg csokoládé
csepp olaj
pici cukor
tetejére
5 dl Hullala habtejszín
A gesztenyemasszát kiolvasztjuk és a hozzávalókat egy tálba tesszük.
A tejet adjuk hozzá legutoljára, fokozatosan adagolva, miközben összegyúrjuk a masszánkat.
Annyi tejet keverjünk hozzá, amitől könnyen formázható lesz a sütink.
Tepsi aljára nyomkodjuk a masszát ,majd tejbe mártott baba piskótával hézagosan kirakjuk.
A cukorral csepp olajjal kikevert felolvasztott csokival kiöntjük közötte
A tejszínt habbá verjük és tetszés szerint rárakjuk. legfelül a csokival megcsurgatjuk .
Könnyen gyorsan elkészül, egy fél órát azért nem árt ha áll a hűtőben.
Tálalhatjuk is azonnal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.