Ez egyszerűen gyönyörű!!:))
Hozzávalok:4 db. tojás,25 dkg, porcukor,1 vaniliás cukor, én a boubont használtam, 13 dkg, margarin,30 dkg. liszt, 1 cs. sütőpor, 2.5 dl. tej, 7 dkg. étcsoki.
Elkészítés: Atojások sárgáját a cukorral, a vaniliával,és a margarinnal habosra keverjük. A fele tejet beleöntjük, elkeverjük, és apránként a lisztet a sütőporral együtt, és végül a maradék tejetis belekeverjük. Atojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a tésztába. A szilikonformát ecsettel kiolajozzuk, kezünkkel minden hova szórunk lisztet, és a fele tésztát beleöntjük. A másik felébe belereszeljük a csokit, és a tészta tetejére egyenletesen elosztjuk. Lassú tűzön tűpróbáig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.