Nagyon finom és ráadásul még sütni sem kell és Margarin sem kell bele !
20 dkg babapiskóta
3 cs csoki puding
1 l tej
2 cs zselatin
5 dl tejszín hulala krémbe// + 3dl kemény hab tetejére
ízlés szerint cukor
2 cs vaníliás cukor
50 dkg gesztenye püré,// +10 dkg a tetejére díszítésnek
1 üveg mini pakk rumaroma
26 kapcsos torta forma
kevés tej a piskótát bele mártogatni
Kapcsos torta formát kibéleljük a tejbe áztatott piskótával .Majd tálba ki keverjük a gesztenye pürét. Ízesítjük a cukor félékkel, rummal.Pudingot megfőzzük a tejbe, bele keverjük az oldott zselatint .Nem túl forrón és várjuk hogy hűljön ki.Habot keményre felverjük, majd össze keverjük a gesztenyével, és a kihűlt csoki pudinggal. Ezt ráöntjük a piskótára, tetejét tejszínhabbal díszítjük, és nekünk tetszőleges csokoládé darabokkal, gyöngyökkel... Hidegre tesszük pár órára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.