Marcsika, ez nagyon jól hangzik, mentettem.
A málnát beleöntjük a 2,4 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe és a Mesterfogás Krumplinyomóval kissé összenyomjuk. Az összenyomott málnához keverjük a cukrot és a zselésítőt.
Feltesszük a tűzhelyre és a legmagasabb fokozaton felforraljuk. Amikor elkezd forrni a lekvár, beletesszük az időközben összetördelt csokoládét.
Forrástól számítva 10 percig továbbra is a legmagasabb fokozaton főzzük.
A Mesterfogás Keverőkanállal, aminek lyukas a közepe, állandóan kevergetjük, nehogy odakapjon a lekvárunk.
Levesszük a tűzről, belekeverjük a citrom levét és az 1 ek vanília aromát.
Forrón üvegekbe töltjük.
Az üveget azonnal jól lezárjuk, 5 percre fejre állítjuk, majd visszaforgatjuk és a csokis lekvárunkat végleges helyükre tesszük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.