Hozzávalók: 50 dkg csont mindegy melyik fajta én most Tarjacsontból készítettem , 2-3 szál sárgarépa fehérrépa , leveszöldség, 1 vöröshagyma, 2 kisebb burgonya, 2 gerezd fokhagyma, só. ételízesítő ,paradicsom ,paprika,
Tészta :Csiga ,vagy cérna metélt
Én utóbbit használtam Soós tészta terméke
A csontot ízekre vágjuk, fazékba tesszük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, a burgonyát, bezöldségezzük (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, zöldpetrezselyem, zellerzöld, paradicsom,paprika .
Megsózzuk,ételízesítőt teszünk bele felengedjük vízzel és lassú tűzön főzzük. Amikor a hús leválik a csontról és a zöldségek is megfőttek akkor a levest leszűrjük, csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele. A tarja húsa külön tetszés szerint felhasználható.,tormával kenyérrel finom nagyon .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.