Nagyon ínycsiklandozó látvány!!
köretnek tészta, savanyúság
A húst megtisztítom, kicsontozom, az inas részektől nagyjából megszabadítom és felkockázom. A hagymát apró kockára vágom és kevés zsíron megpirítom, majd ételízesítőt és tört pirospaprikával összekeverem, pici vizet öntök hozzá, majd a felkockázott húst beleöntöm. Jól elkeverem, pici paradicsomot és paprikát kockázok hozzá. Fedő alatt közepes lángon főzöm addig, amíg fehér lesz a hús és lejjebb veszem a hőfokot. Ízesítem borssal, babérlevéllel, pirosarannyal. Készre főzöm, hogy a bőrös része is puha legyen.
Én tésztával tálaltam és uborkát, illetve lesózott lilahagymát fogyasztottunk hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.