Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Csurgatott Tojásleves

felvitel dátuma: 2013-05-03 14:13:08       mai nézettség: 1       nézettség: 2031
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj
  • fél teáskanál fűszerpaprika
  • köménymag
  • ízlés szerint delikát
  • 3-4 db tojás(de lehet 1db-ból is készíteni)
Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Felforrósítom az olajat. A lisztet rászórom és világos színű rántást készítek belőle. Rászórom a fűszerpaprikát és a köménymagot, a delikátot felengedem hideg vízzel.

Felforralom és a felvert tojást lassan belecsurgatom, miközben a levest folyamatosan keverem. Mikor ez megvan én 1-2 db egész tojást is beleteszek, mert nagyon finom. Jó étvágyat hozzá.

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Gál János 2014 december 19

Nagyon fincsi! :-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.