Hozzávalók: kevés olivaolaj
50 dkg csirkemell
Delikát szárnyas fűszerkeverék
só, gyömbér,
4-5 gerezd fokhagyma,
2 kisebb, hosszúkás, zsenge cukkini
3 - 4 kisebb burgonya,
2 db húsos paradicsom
1 db zöld paprika
Elkészítése:
Kevés olívaolajon megpirítjuk a csirkemell csíkokat, l delikát szárnyas fűszerkeverékel megszórjuk. A másik serpenyőben a husiskal párhuzamosan megdinszteljük a nagyobb darabokra aprított lilahagymát, fokhagymakarikákat, majd a hasonló méretűre aprított cukkinit és burgonyát. Nagy lángon, kevergetve pirítjuk össze a zöldségeket, amikor már megpuhultak, hozzáadjuk a paradicsom és paprika szeleteket is, sózzuk, borsozzuk, reszelünk bele egy kis gyömbért, majd a végén hozzáadjuk a másik serpenyőben ez idő alatt megpirított csirkemellet. Összekeverjük
Finom, könnyű zöldséges ebéd,vagy vacsora
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.