Szuperül néz ki!!
Hozzávalók: 6 szelet tarja, só, fűszerkeverék, én a fokhagymás sót használom, van benn lestyán, rozmaring borsikafű turbulya. 10 dkg, cokorborsó, 1 kis fej vöröshagyma, zsír, vagy olaj a sütéshez,pici liszt.
Elkészítés: A hús szeleteket vékonyra kiverem, sózom, fűszerezem,és kevés zsiradékon egy serpenyőbe teszem. picit sütöm mindkét felét, utánna öntök rá egy kevés vizet,és beleteszem a cukorborsót. Együtt főzöm mig mindegyik megpuhul. Egy kislábosba felkockázom a voroshagymát, rózsaszinre párolom teszek hozzá kevés lisztet,és vizzel felengedem, majd evvel besürítem a húst, ha sűrű lenne teszek hozzá még kevés vizet.Jól összesütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.