Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Darahab

felvitel dátuma: 2018-07-07 12:16:36       mai nézettség: 2       nézettség: 728
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

0,5 liter víz
1 citrom leve
a citrom reszelt héja
2 evőkanál kristálycukor
2 tetézett evőkanál dara
2 evőkanál porcukor

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

A  vizet a citrom levével és a kristálycukorral felforralom.
Mikor már forr, folytonosan kevergetve beleszórom óvatosan a darát.

Amint megsűrűsüdik, leveszem a tűzről, habverőver addig verem, míg ki nem hűl.
Nem szükséges állandóan verni.
Beleszórom a porcukrot, és megint csak verem, míg a massza ki nem fehéredik.
Most már használhatjuk a mixert is.
Végül beleforgatjuk a citrom reszelt háját.
A habos állaga megmarad.
Meglepően finom, sőt a hozzávalókat megnézve, ez egy olcsó desszert.
Jó étvágyat!

Szakács: Rozi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.