>>ÉS HÁNY FOKON KELL SÜTNI?
50 dkg liszt
20 dkg zsír
20 dkg cukor
20 dkg főtt áttört burgonya
1 csg vanilliás cukor
1 csg sötőpor
1 egész tojás
citromhéj (izlés szerint)
A cukrot, zsírt, tojást jó alaposan összekeverem.
Hozzáadom a többi anyagot, és összegyúrom.
Egy éjszaka hűtőben pihentetem.
Másnap húsdarálón ledarálva kekszeket készítek és tepsiben megsütöm.
Ha a tésztához teszek 1 evőkanálnyi kakaót és pici tejet, kakaós keksz készíthető!
Jü étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.