Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Darálthussal töltött karaj!!!

felvitel dátuma: 2012-04-29 13:48:06       mai nézettség: 1       nézettség: 5503
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

-80 dkg csontnélküli karaj

 -30 dkg darált hús

- 1 csokor zöldhagyma

-1 csokor perezselyemzöld

- 3 gerezd fokhagyma

-1 tojás

-fél zsemle

- , bors

- pirospaprika

- olaj.

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A húst felszeletelem kipotyolom  sózom borsozom,  A darált húshoz hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét , fokhagymát, a tojást, sóval, borssal pirospaprikával izesitem, majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát és petrezselyemzöldet. Ezzel megtöltöm a karajszeleteket, felcsavaromés fogájóval megtűzöm A tepsziben sütöpapirt teszek  ráhelyezem a husokat   150 fokon 1 órát sütöm .

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

1/10 Sr Gemma 2012 szeptember 30

Kiprópálom! Jól néz ki!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.