Kiprópálom! Jól néz ki!
-80 dkg csontnélküli karaj
-30 dkg darált hús
- 1 csokor zöldhagyma
-1 csokor perezselyemzöld
- 3 gerezd fokhagyma
-1 tojás
-fél zsemle
- só, bors
- pirospaprika
- olaj.
A húst felszeletelem kipotyolom sózom borsozom, A darált húshoz hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét , fokhagymát, a tojást, sóval, borssal pirospaprikával izesitem, majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát és petrezselyemzöldet. Ezzel megtöltöm a karajszeleteket, felcsavaromés fogájóval megtűzöm A tepsziben sütöpapirt teszek ráhelyezem a husokat 150 fokon 1 órát sütöm .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.