Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Debreceni tekercs

felvitel dátuma: 2016-04-19 14:16:04       mai nézettség: 1       nézettség: 3097
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

4 db vastagabb sertéscomb, vagy csontnélkül karajt, 2 pár minőségű virsli, 1 db tojás, 1, 5 dl sör, 2-3 ek  liszt, , bors ízlés szerint ,olajsütéséhez.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük.
A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.) A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva , forró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával és tartármártással, vagy rizi-bizivel kínáljuk

Én most sima Füsti virlit használtam és nagyon finom lett!

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Lengyel Sándor 2016 április 19

Jól néz ki!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.