Jól néz ki!
Hozzávalók:
4 db vastagabb sertéscomb, vagy csontnélkül karajt, 2 pár jó minőségű virsli, 1 db tojás, 1, 5 dl sör, 2-3 ek liszt, só, bors ízlés szerint bő,olaj a sütéséhez.
Elkészítése:
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük.
A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.) A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával és tartármártással, vagy rizi-bizivel kínáljuk
Én most sima Füsti virlit használtam és nagyon finom lett!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.