1 db zöld dinnye
1 db banán
1 db alma
1 db narancs
3 db nektarin
30 dkg eper
fél dl őszibarack vodka
1 db citrom
tejszínhad diszítéshez
A zölddinnyét cakkozó késsel felébe vágjuk, kiszedjük a magokat, kiskanállal kiszedjük a húsát.
A megtisztított almát, banánt, narancsot, epret, fel daraboljuk, citromlével megöntözzük ( hogy ne barnuljon meg ) és a dinnyehussal összekeverjük, és megöntözzük gyümölcs vodkával. ( ha gyermekeknek készítjük akkor a vodka elmarad )
beletöltjük a kivájt dinnyehéjba, legalább 2 órára hűtőbe helyezzük. ( így jól összeérik az íz )
Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.