1/2 csésze darált dió,
1 csésze főtt barnarizs,
1/4 csésze kukoricaliszt,
1 csésze zsemlemorzsa,
1/4 csésze napraforgómag,
1 vöröshagyma apróra vágva (medvehagymával is helyettesíthető),
1 tk. bazsalikom,
1 ek. vegamix,
1 tk. só,
1 csésze víz
A barnarizst összekeverjük a dióval és a zsemlemorzsával, a többi hozzávalót turmixoljuk simára. Ezután jól összedolgozzuk és fasírtokat formázunk belőle és serpenyőben forró olajban kisütjük.
Főzelék mellé nagyon finom.
(Maradék barnarizsből szoktam másnapra elkészíteni.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.