Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Diófasírt

felvitel dátuma: 2011-03-27 12:46:56       mai nézettség: 1       nézettség: 4639
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 csésze darált dió,

1 csésze főtt barnarizs,

1/4 csésze kukoricaliszt,

1 csésze zsemlemorzsa,

1/4 csésze napraforgómag,

1 vöröshagyma apróra vágva (medvehagymával is helyettesíthető),

1 tk. bazsalikom,

1 ek. vegamix,

1 tk. só,

1 csésze víz

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A barnarizst összekeverjük a dióval és a zsemlemorzsával, a többi hozzávalót turmixoljuk simára. Ezután jól összedolgozzuk és fasírtokat formázunk belőle és serpenyőben forró olajban kisütjük.

Főzelék mellé nagyon finom.

(Maradék barnarizsből szoktam másnapra elkészíteni.)

Szakács: Frézia


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.