5-5 dkg parenyica, pásztorsajt, sajtszalámi, sváb gomolyasajt
1 nagy savanykás alma
1 dl majonéz
1 dl sűrű tejföl
2-2 ek tisztított dióbél
1 dl száraz fehér bor
1 kis fej vöröshagyma
ízlés szerint só, törött fehérbors
friss zöldség a díszítéshez
Az összes sajtot egyforma kockákra vágom.
Az almát megmosom, kicsumázom, és héjastól akkora kockákra vágom, mint amekkora a sajtkocka.
A majonézt és a tejfölt simára keverem, majd hozzáadom a bort.
Megsózom, megborsozom.
A vöröshagymát finomra aprítom, majd a majonézes mártásba keverem a hagymát, beleforgatom az almakockákat, a sajtot és a diót.
Jól összekeverem, befedem és hűtőszekrényben legalább két óráig érlelem.
Tálalás előtt átkeverem, paradicsommal díszíthetem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.